Σοκ στη Γαλλία: Βάζουν βραχιολάκι-πάσο σε εμβολιαμένους.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η γνωστή δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης στο Παρίσι Μαρία Δεναξά αποκαλύπτει ότι οι ελεγκτές στα τρένα περνούν μπλε βραχιολάκια στους εμβολιασμένους για να τους ξεχωρίζουν από τους ανεμβολίαστους.

Ειδικότερα, η Μαρία Δεναξά γράφει στην ανάρτησή της: «Γαλλία: Μπλε βραχιολάκια περνούν από σήμερα στους εμβολιασμένους, οι ελεγκτές στα τρένα για να τους ξεχωρίζουν! Σας θυμίζει κάτι;;; Κι αυτό είναι η μόνο αρχή της σκοτεινής εποχής που διανύουμε!»

Αναστασιάδης: «Πρέπει να καταλάβετε…»

Η συζήτηση για την αναγνώριση των εμβολιασμένων από τους ανεμβολίαστους κατά του κορονοϊού δεν είναι καινούργια. Πριν από περίπου 40 ημέρες, περί τα τέλη Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης δήλωνε στους δημοσιογράφους, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ότι υπάρχει η σκέψη να υποχρεωθούν να φορούν ειδικό «βραχιόλι» όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, για να καταστεί πιο εύκολος ο έλεγχος. Σε ερώτηση αν αυτό το ειδικό βραχιολάκι ενδέχεται να το φορούν οι μη εμβολιασμένοι, απάντησε «θα το σκεφτούμε».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχει και το δικαίωμα στον μη εμβολιασμό, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε πως «το δικαίωμα είναι δεδομένο, όμως, πρέπει να καταλάβετε…»

Exit mobile version