Ο ΕΟΔΥ διαψεύδει τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσ.«Παπανικολάου»! Νίκος Καπραβέλος: Χάσαμε τον πρώτο (!) πλήρως εμβολιασμένο ασθενή.

Για άλλη μία φορά τα ΜΜΕ καθώς και ιστοσελίδες αποκρύπτουν στοιχεία που αναφέρονται σε θάνατο εμβολιασμένων ασθενών απο Covid19.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με δεδομένα για ηλικίες άνω των 18 ετών και απο την 1η Ιανουαρίου έως και σήμερα, οι θάνατοι που καταγράφονται στους πλήρως εμβολιασμένους ασθενείς είναι 182 (όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα), ενώ τα ΜΜΕ μιλούν για τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου ασθενή στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

«Δυστυχώς χάσαμε έναν άνθρωπο πλήρως εμβολιασμένο, ο οποίος είχε ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ο ίδιος και η οικογένειά του.»

Σύμφωνα, λοιπόν με τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» κ. Νίκο Καπραβέλο, ο εν λόγω άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, κάτι που όπως είπε “δείχνει την επικινδυνότητα της μετάλλαξης Δέλτα.”

«Δυστυχώς χάσαμε έναν άνθρωπο πλήρως εμβολιασμένο, ο οποίος είχε ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ο ίδιος και η οικογένειά του.

Δυστυχώς όμως, ο ιός, και μάλιστα αυτή η μετάλλαξη η φοβερή, παρέκαμψε το ανοσοποιητικό του σύστημα και το προκάλεσε αυτή τη θανατηφόρα επιπλοκή» τόνισε.

«Είναι το 0,007% . Στη χώρα μου, να σας δώσω να καταλάβετε με δύο λόγια, έχουμε 13.000 άοπλους θανάτους και έναν οπλισμένο θάνατο, με πλήρη εμβολιασμό. Είναι αδιανόητο, ούτε σαν ανέκδοτο μπορώ να το δεχτώ ότι αυτός που δεν έχει εμβολιαστεί να θεωρεί ως επιχείρημα το “μα αφού κι ο εμβολιασμένος, δηλαδή ο οπλισμένος, μπορεί να πάθει ζημιά εγώ δεν κάνω το εμβόλιο”.

Ίσα ίσα που αυτό το γεγονός που αποτελεί εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα μας κάνει να πιστεύουμε ακόμα περισσότερο και να λέμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί, διότι με τη μετάλλαξη Δέλτα, το φθινόπωρο θα τα βρούμε πολύ σκούρα» πρόσθεσε ο κ. Καπραβέλος.

Ο 71χρονος, σύμφωνα με ρεπορτάζ, μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία, όμως η πορεία του ιού ήταν μη αναστρέψιμη.

Πονοκέφαλος, πυρετός, βήχας και σπανιότερα, καταρροή, είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της ινδικής μετάλλαξης του κοροναϊού, ενώ δεν καταγράφεται σε μεγάλο βαθμό η απώλεια της όσφρησης.

Για ποιο λόγο λοιπόν ο κ. Καπράβελος συνεχίζει και αποκρύπτει τον αριθμό των θανάτων των πλήρως εμβολισμένων;

Exit mobile version