Οι αποφάσεις για την ζωή των εργαζομένων, παίρνονται με… τραπεζώματα! (Φωτ.)

Σύσκεψη με τα μέλη της διοίκησης της ΕΑΒ είχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης πριν 5 ημέρες οπως φαίνεται και στη φωτογραφία εν μέσω… τραπεζώματος.

Οι αποφάσεις για το μέλλον 1500 (!) εργαζομένων και των οικογενειών τους κρίνονται, μάλλον, με την συνοδεία τσίπουρου και μπύρας!

Και όπως μας ενημερώνει και ο ίδιος ο υπουργός «Σήμερα χαλαρά σε ταβέρνα στην Κηφισιά, με την Διοίκηση και Στελέχη της ΕΑΒ για να δούμε την πορεία της εταιρίας.»

Γεωργιάδης: Ή δέχεστε την εργολαβική εταιρεία στην διαδικασία παραγωγής ή κλείνει η εταιρεία!

Εκβιαστικό δίλημμα έθεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης στους εργαζομένους του ΣΕΒ, να δεχτούν την είσοδο εργολαβικής εταιρείας στην διαδικασία παραγωγής ή να κλείσει η εταιρεία με κυβερνητική απόφαση και “να ψάχνουν για δουλειά”!

Το σωματείο των εργαζομένων της ΕΑΒ κάνει λόγο για “χωρίς προηγούμενο παρέμβαση υπέρ εργολαβικής εταιρείας”, της Lockheed Martin συγκεκριμένα, και κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι γίνεται “πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων”.

Ο υπουργός αντέδρασεΪ, ενημερώνοντας ότι έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα κατά των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, οι οποίοι απαιτούν να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ο Αδ. Γεωργιάδης υποστηρίζει υποστηρίζει ότι αν αποχωρήσει η Lockheed Martin από πελάτης της ΕΑΒ, τίθεται ζήτημα βιωσιμότητας της εταιρείας, η οποία θα καταστεί «υπερζημιογόνα».

Exit mobile version