Ιβερμεκτίνη: Βασικό φάρμακο για την πρόληψη και τη θεραπεία της COVID-19.

Αυτές οι σελίδες περιέχουν την επιστημονική λογική που δικαιολογεί τη χρήση της ιβερμεκτίνης στο COVID-19.

Θεωρούμε ότι η ιβερμεκτίνη αποτελεί βασικό φάρμακο για την πρόληψη και τη θεραπεία της COVID-19. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την ιβερμεκτίνη, ανατρέξτε στο Επισκόπηση των αναδυόμενων στοιχείων που υποστηρίζουν τη χρήση της ιβερμεκτίνης στην προφύλαξη και θεραπεία του COVID-19 και τις αναφερόμενες αναφορές.

Για ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια αυτού του φαρμάκου, μπορείτε να διαβάσετε την ειδική ανασκόπηση πάνω από 350 άρθρων σχετικά με το ιατρικό προφίλ ασφάλειας της ιβερμεκτίνης που διεξήχθη από τοξολόγο για τη Medincell, η οποία ανέφερε ότι «Δεν αναμενόταν ανησυχία για την ασφάλεια που θα εμπόδιζε τις υγειονομικές αρχές να αξιολόγηση της χρήσης του Ivermectin κατά COVID-19. » Η κριτική είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση www.medincell.com/ivermectin

Ένα πιο πρόσφατο έγγραφο, Μετα-ανάλυση τυχαίων δοκιμών της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία της λοίμωξης SARS-CoV-2 έγινε δεκτή για δημοσίευση στις 6 Ιουλίου 2021, από τον Oxford University Press για λογαριασμό της Εταιρείας Λοιμωδών Νοσημάτων της Αμερικής. Αυτή η μελέτη έγινε από τον Δρ Andrew Hill και την ομάδα που ερεύνησε την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης στο COVID-19 θεραπεία για τον ΠΟΥ. Τα δεδομένα είναι συντριπτικά θετικά και συζητήθηκαν λεπτομερώς από τον Δρ. Pierre Kory στις 7 Ιουλίου 2021 του FLCCC, Εβδομαδιαία ενημέρωση.

Ένα άλλο πρόσφατο έγγραφο, Ιβερμεκτίνη για πρόληψη και θεραπεία της COVID-19 Λοίμωξη: Μια συστηματική ανασκόπηση, μια μετα-ανάλυση και μια δοκιμαστική διαδοχική ανάλυση για την ενημέρωση των κλινικών οδηγιών δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο στις 17 Ιουνίου 2021, από το American Journal of Therapeutics. Καταλήγει στο συμπέρασμα: «Απόδειξη μέτριας βεβαιότητας διαπιστώνεται ότι μεγάλες μειώσεις COVID-19 Οι θάνατοι είναι δυνατοί με τη χρήση ιβερμεκτίνης. Η χρήση ιβερμεκτίνης νωρίς στην κλινική πορεία μπορεί να μειώσει τους αριθμούς που εξελίσσονται σε σοβαρή ασθένεια. Η προφανής ασφάλεια και το χαμηλό κόστος υποδηλώνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι πιθανό να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πανδημία SARS-CoV-2 παγκοσμίως. “

Για ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ, ανατρέξτε στο μας ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑΕ Λέει πώς μπορείτε να βρείτε γιατρούς που συνταγογραφούν ιβερμεκτίνη καθώς και πληροφορίες που μπορείτε να μοιραστείτε με τον γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας σας σε περίπτωση που δεν γνωρίζει τα τρέχοντα στοιχεία που περιγράφουν λεπτομερώς πόσο ασφαλής και αποτελεσματική είναι η ιβερμεκτίνη στην πρόληψη και θεραπεία όλων των σταδίων COVID-19 και όλες τις παραλλαγές του ιού SARS-CoV-2.

Η ιβερμεκτίνη είναι ένα γνωστό, εγκεκριμένο από την FDA φάρμακο κατά των παρασίτων, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες για τη θεραπεία της «τύφλωσης του ποταμού» και των άλλων παρασιτικών ασθενειών στην ογκοκυκίαση. Είναι ένα από τα ασφαλέστερα γνωστά φάρμακα. Είναι στον κατάλογο των βασικών φαρμάκων του ΠΟΥ, έχει δοθεί 3.7 δισεκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο και έχει κερδίσει το βραβείο Νόμπελ για τις παγκόσμιες και ιστορικές επιπτώσεις του στην εξάλειψη ενδημικών παρασιτικών λοιμώξεων σε πολλά μέρη του κόσμου. Η ιατρική μας ανακάλυψη μιας ταχέως αναπτυσσόμενης δημοσιευμένης βάσης ιατρικών στοιχείων, αποδεικνύοντας τη μοναδική και πολύ ισχυρή ικανότητα της ιβερμεκτίνης να αναστέλλει την αντιγραφή του SARS-CoV-2 και να καταστέλλει τη φλεγμονή, ώθησε την ομάδα μας να χρησιμοποιήσει ιβερμεκτίνη για πρόληψη και θεραπεία σε όλα τα στάδια COVID-19. Η ιβερμεκτίνη δεν έχει εγκριθεί ακόμη από το FDA για τη θεραπεία του COVID-19, αλλά στις 14 Ιανουαρίου 2021, το NIH άλλαξε τη σύστασή τους για τη χρήση της ιβερμεκτίνης στο COVID-19 από “εναντίον” σε “ουδέτερο”. (δείτε μας  δελτίο τύπου).

Τον Μάρτιο του 2020 δημιουργήσαμε τη ζωή μας  MATH+ Πρωτόκολλο θεραπείας νοσοκομείου για COVID-19, το οποίο προορίζεται για νοσηλευόμενοι ασθενείς. Τον Οκτώβριο του 2020 αναπτύξαμε το  I-MASK+ Πρωτόκολλο προφύλαξης και πρώιμης θεραπείας εξωτερικών ασθενών για COVID-19, το οποίο έχει σχεδιαστεί για χρήση ως προφύλαξη και έγκαιρη θεραπεία εξωτερικών ασθενών, για όσους έχουν θετικό αποτέλεσμα COVID-19. Τα πρωτόκολλα αλληλοσυμπληρώνονται και και τα δύο είναι θεραπευτικές αγωγές συνδυασμού βασισμένες σε φυσιολογικούς σκοπούς που αναπτύχθηκαν από ηγέτες στην ιατρική κρίσιμης φροντίδας. Όλα τα συστατικά φάρμακα είναι εγκεκριμένα από την FDA, φθηνά, εύκολα διαθέσιμα και έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες με καλά εδραιωμένα προφίλ ασφαλείας. Και τα δύο πρωτόκολλα είναι  διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες.

Πιο πρόσφατες μελέτες και κλινικές δοκιμές για την ιβερμεκτίνη

26 Αυγούστου 2021 | Cureus
“Η ιβερμεκτίνη ως προληπτικό SARS-CoV-2 προ-έκθεσης σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης: μια αναδρομική μελέτη κοόρτης που ταιριάζει με τη βαθμολογία τάσης”
μια μελέτη από γιατρούς που συνέχισαν να χρησιμοποιούν ιβερμεκτίνη για να υποτάξουν COVID-19 με μεγάλη επιτυχία στη Δομινικανή Δημοκρατία.
 IVM ως προληπτικό προ της έκθεσης Covid.

15 Ιουνίου 2021 | J Antibiot (Τόκιο)
“Οι μηχανισμοί δράσης” της Ιβερμεκτίνης έναντι του SARS-CoV-2: Ένα άρθρο κλινικής ανασκόπησης που βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία. ” αναφέρει συντριπτικά θετικά δεδομένα για τη χρήση της ιβερμεκτίνης στην πανδημία.
«Το 100% από 36 μελέτες πρώιμης θεραπείας και προφύλαξης αναφέρουν θετικά αποτελέσματα … χρησιμοποιώντας το πιο σοβαρό αποτέλεσμα ανέφεραν βελτίωση 79% και 85% για πρώιμη θεραπεία και προφύλαξη αντίστοιχα … Στατιστικά σημαντικές βελτιώσεις παρατηρήθηκαν στη θνησιμότητα, τον αερισμό, τη νοσηλεία, τα περιστατικά και την ιογενή κάθαρση. … 100% των 17 τυχαιοποιημένων ελεγχόμενων δοκιμών (RCTs) για έγκαιρη θεραπεία και προφύλαξη αναφέρουν θετικά αποτελέσματα, με εκτιμώμενη βελτίωση 73% και 83% αντίστοιχα, και 93% και των 28 RCTs.)… Η συνέπεια των θετικών αποτελεσμάτων σε μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων ήταν αξιοσημείωτη. Είναι εξαιρετικά απίθανο τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν να είχαν συμβεί τυχαία ».

Ευνοϊκό αποτέλεσμα για το ιικό φορτίο και τη βιωσιμότητα της καλλιέργειας χρησιμοποιώντας Ivermectin στην πρώιμη θεραπεία μη νοσοκομειακών ασθενών με ήπια COVID-19 – Μια διπλή-τυφλή, τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο δοκιμή βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.31.21258081v1

Για μια ενημερωμένη επισκόπηση όλων των δημοσιευμένων μελετών σχετικά με την ιβερμεκτίνη στη θεραπεία και την πρόληψη της COVID-19 σας προτείνουμε να επισκεφθείτε  c19ivermectin.com; Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε μια μετα-ανάλυση όλων των μελετών στο  ivmmeta.com (ενημερώνεται συνεχώς).

Η πλειοψηφία των μελετών (έως τις 12 Ιανουαρίου 2021) συμπεριλήφθηκαν στην περιεκτική μας  Επισκόπηση των αναδυόμενων στοιχείων που υποστηρίζουν τη χρήση της ιβερμεκτίνης στην προφύλαξη και θεραπεία του COVID-19, και μια σύντομη περίληψη των μελετών εκείνη τη στιγμή μπορείτε να βρείτε στα συνοδευτικά  Περίληψη μιας σελίδας της επιστημονικής επισκόπησης για την ιβερμεκτίνη.

Ενημέρωση: Η «Επισκόπηση των αναδυόμενων στοιχείων της FLCCC Alliance που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης στην προφύλαξη και θεραπεία COVID-19″Αξιολογήθηκε από ομοτίμους, έγινε αποδεκτό και δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 2021, στο  American Journal of Therapeutics!

Περίληψη των μελετών σχετικά με τη χρήση της ιβερμεκτίνης στο COVID-19:

Πηγή: Βάση δεδομένων όλων των ivermectin COVID-19 σπουδές – www.c19ivermectin.com – (συνεχώς ενημερώνεται)

Πηγή: Παγκόσμια υιοθεσία ιβερμεκτίνης για COVID-19 – ivmstatus.com (ενημερώνεται συνεχώς), covid19criticalcare.com/

Exit mobile version