Αργυρούπολη: Έκκληση για αίμα για τη 40χρονη. “Πιστεύαμε ότι είναι θύμα τροχαίου” είπαν οι γιατροί!

Μάχη για τη ζωή της εξακολουθεί να δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η 40χρονη, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της στο διαμέρισμά τους στην Αργυρούπολη την περασμένη Παρασκευή.

Ενδεικτικό της κατάστασης υγείας της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι, ότι αν οι γιατροί δεν είχαν την πληροφορία ότι πρόκειται για θύμα ξυλοδαρμού, θα υπέθεταν ότι η γυναίκα έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Εκτός από το κεφάλι, όπου έγινε ήδη επέμβαση, η γυναίκα φέρει τραύματα και σε άλλα σημεία του σώματός της, όπως στο θώρακα.

Έκκληση για αίμα για τη 40 γυναίκα που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» απηύθυνε με ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Φίλοι μου, η συμπολίτισσα μας, η κοπέλα που κτύπησε ο άνανδρος σύντροφος της χαροπαλεύει. Εκτός από τις προσευχές μας που την συντροφεύουν παρακαλώ ολοι όσοι μπορείτε να δείτε την ανάρτηση και να δώσετε άμεσα αίμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Συνοδεύει την ανάρτησή του με μια φωτογραφία, στην οποία σημειώνεται ότι «θα χρειαστούμε αίμα 0 αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους».

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος σύντροφός της που παραδόθηκε χθες στην αστυνομία και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη το πρωί. 

Είχε μαχαιρώσει πρώην σύζυγό του το 2015

Στο μεταξύ, αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 46χρονο που αναζητούν οι Αρχές για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης γυναίκας.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση μιλούν για ένα άτομο εξαιρετικά βίαιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το Open, ο δράστης είχε ποινικό παρελθόν, ενώ το 2015 φέρεται πως είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε σύζυγό του, στο Άργος.

«Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή»: Ξεσπά η κόρη του 46χρονου 

Οργή κατά του πατέρα της για την άγρια επίθεση σε βάρος της 40χρονης συντρόφου της εκφράζει η κόρη του 46χρονου μέσω των social media.

Η νεαρή ανέβασε μία φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι «ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή»

Exit mobile version